Om projektet

Mindfulness defineres i henhold til akademisk litteratur som en naturlig menneskelig kapacitet, der involverer at observere, deltage og acceptere hver af livets øjeblikke fra en tilstand af ligevægt eller kærlig venlighed. Mindfulness er en måde at træne dit sind til at være til stede. Det er en sekulær meditativ praksis, der involverer at være opmærksom på, hvad der sker, som det sker, og gør det med en holdning af venlighed, accept og at være ikke-dømmende. Som sådan resulterer kultivering af mindfulness i større selvbevidsthed og gør det muligt for os at blive mere glade, mere empatiske og mere modstandsdygtige. Vi kan lære at reagere med større visdom og fleksibilitet over for vanskelige følelser og oplevelser og lære at leve med større lykke og vitalitet.

Forskning i mindfulness vokser med en utrolig hastighed. Et betydeligt og voksende bevismateriale viser utallige positive effekter fra forbedringer i optimisme, modstandsdygtighed, følelser af velvære og positive forhold til reduktioner i aggression, depression, angst og kronisk smerte. Forskning antyder, at meditation og yoga kan være forbundet med gavnlige resultater for børn og unge. På trods af det faktum, at mindfulness -teknikker kan hjælpe unge mennesker, der lider af stress og angst eller har andre psykiske problemer, ved mange unge ikke, hvordan de skal bruge dem. Tilsvarende mangler ungdomsarbejdere den relevante viden og erfaring med at bruge mindfulness -træning. Derfor er der behov for omfattende programmer i mindfulness -uddannelse for at hjælpe ungdomsarbejdere, der er nye til mindfulness, med at lære disse teknikker til unge med psykiske problemer.

Dette opfordrer os til at skabe et tværnational partnerskab, der sigter mod forberedelse af en omfattende mindfulness -træningspakke og uddannelse af ungdomsarbejdere som hovedmålgruppe, og med unge med psykiske problemer som endelige modtagere. Formålet med Mindtheyouth -projektet er en international synergi mellem 5 europæiske organisationer med det samme behov - Mindfulness -uddannelse og ungdomsarbejderes faglige udvikling til at fremme mindfulness blandt unge for at hjælpe dem med at omfavne og øve mindfulness for forbedring af mental sundhed.


Mål

  1. At designe, teste og offentliggøre en mindfulness -træningspakke til ungdomsarbejdere,

  2. At bidrage til den faglige udvikling af ungdomsarbejdere i mindfulness -uddannelse

  3. At fremme mindfulness -uddannelse blandt unge på europæisk niveau såvel som internationalt.


Intellektuelle output og aktiviteter

Fire output, der bliver en mindfulness -træningspakke for ungdomsarbejderes faglige udvikling

IO1 - Mindtheyouth Curriculum

IO2 - Håndbog om simuleringsscenarier for mindfulness

IO3 - Mindfulness Virtual Reality App

IO4 - Simuleringsscenarier for mindfulness

To træningsaktiviteter

C1 - Træningsaktivitet for undervisere

C2 - Uddannelsesaktivitet for unge elever

Fire multiplikatorbegivenheder og en international konference for at formidle projektresultater til interessenter.


Målbrugere

Unge, der lider af stress og angst, og/eller psykiske problemer

Tilskudsnummer 2020-3-FI01-KA205-092434

Mindtheyouth er blevet finansieret af Europa -Kommissionen inden for rammerne af Erasmus+ -programmet. Europa -Kommissionens støtte til produktionen af ​​denne publikation udgør ikke en påtegning af indholdet, der kun afspejler synspunkterne fra forfatterne, og Kommissionen kan ikke holdes ansvarlig for nogen brug, der kan være foretaget af oplysningerne deri.

Copyright © 2021-2023 Mindtheyouth. Alle rettigheder forbeholdes.