MIND the YOUTH

Erasmus+

Et virtual reality-mindfulness træningsprogram for ungdomsarbejdere til at forbedre mental sundhed og velbefindende for unge mennesker

MISSION

Mindtheyouth er et to-årigt projekt (05/2021 – 04/2023), der sigter mod at øge individers velbefindende gennem mindfulness, dvs. praktisere bevidsthedsevner. Projektet sigter mod at give ungdomsarbejdere viden, færdigheder og kompetence til at bruge mindfulness som et værktøj til at fremme unges velbefindende. Projektet er finansieret af Erasmus+ fra Europa -Kommissionen, er uafhængigt ansvarlig for dets indhold og udføres i samarbejde mellem fire forskellige lande:

Finland (Sosped Foundation)

Litauen (ERCC, Education, Research & Consultancy Center)

Cypern (STANDO LT)

Danmark (AAU, Aalborg University)

Mere Info


Under projektet vil de deltagende lande i fællesskab udvikle en mindfulness -træningspakke, herunder en omfattende læseplan og en applikation, der bruger VR -teknologi, der skal designes, udvikles og offentliggøres under projektet. Ud over disse vil der også blive foretaget en manual med omfattende information om både mindfulness og brugen af ​​VR -applikationen, der er udviklet under projektet.

Identificering og støttemuligheder for ungdomsarbejde

Mindtheyouth-projektet sigter ikke kun at hjælpe ungdomsarbejdere med at finde nye innovative arbejdsmetoder, men også at fremhæve vigtigheden af ​​ungdomsarbejde af høj kvalitet som en promotor af unge menneskers velvære. Mindfulness er videnskabeligt bevist at støtte den enkeltes mentale sundhed og velvære, men dens praksis i ungdomsarbejde er stadig relativt lav. Dette skyldes, at folk, der arbejder med unge med mentale vanskeligheder, ikke føler, at de mestrer mindfulness -metoder godt nok til at lære dem til andre.

Under projektet vil ungdomsarbejdere og unge være involveret i projektet gennem forskellige internationale og nationale interviews, workshops og mindfulness -sessioner. Førstehåndsviden fra deltagere i hvert projektland vil hjælpe med at skabe en skræddersyet pakke til målgruppen og således fremme brugen af ​​træningspakken, selv efter at projektet er afsluttet. Internationalt samarbejde bidrager til oprettelsen af ​​en uddannelsespakke, der kan bruges i Europa og endda globalt, uanset nationalitet, farve eller geografisk placering. Træningspakken oversættes til forskellige sprog og vil være gratis at downloade fra projektets websted.

MINDtheYOUTH – Kilder til innovation og velvære

VR (Virtual Reality) er et hurtigt voksende teknologiområde med et stort potentiale for fagfolk inden for sundhedsvæsen og socialpleje. Projektet involverer VR -teknologispecialister, der allerede har erfaring med at kombinere VR -teknologi og mindfulness -øvelser. VR -applikationen vil være et læringsmiljø for mindfulness, hvis udseende og brugervenlighed vil blive påvirket af dets fremtidige brugere: ungdomsarbejdere og unge mennesker.

For Finland, Litauen, Cypern og Danmark er projektet en værdifuld mulighed for at fremme internationalt samarbejde og lære nye ting fra hinanden.

Plan for projektets holdbarhed og anvendelse

KONTAKT

Tilskudsnummer 2020-3-FI01-KA205-092434

Mindtheyouth er blevet finansieret af Europa -Kommissionen inden for rammerne af Erasmus+ -programmet. Europa -Kommissionens støtte til produktionen af ​​denne publikation udgør ikke en påtegning af indholdet, der kun afspejler synspunkterne fra forfatterne, og Kommissionen kan ikke holdes ansvarlig for nogen brug, der kan være foretaget af oplysningerne deri.

Copyright © 2021-2023 Mindtheyouth. Alle rettigheder forbeholdes.